Sery góralskie naturalne

Sery góralskie naturalne

Kto nie kojarzy górskiego wypoczynku z charakterystycznym przysmakiem produkowanym z owczego mleka? Sery góralskie, znane również pod pojęciem oscypka, są niesłabnącą atrakcją między turystów. Nie trzeba jednak specjalnie wybierać się w górskie rejony, tak aby zasmakować tego specjału. Firma Marfor od ponad dwudziestu lat działa na rynku, oferując wytwarzane przez siebie sery góralskie i ich konfekcję i również dystrybucję. Sery firmy Marfor wytwarzane są z zachowaniem tradycyjnych technologii, a co za tym idzie – sery wyrabiane są wyłącznie poprzez wykorzystywanie ludzkich rąk, co zapewnia doskonałą jakość, smak i odpowiednią konsystencję oferowanego produktu. Do produkcji wykorzystuje się mleko od przebadanych weterynaryjnie owiec, które posiada wszystkie stosowne certyfikaty. Natomiast wyroby poddawane są następnie wędzeniu, do którego wykorzystuje się naturalny dym pochodzący z wiórek olchy i również buka.


Ocena: 4/5 (1 głosów)  


Szczegóły wpisu:


Odwiedziny botów:
  • googlebot: 4 (ostatnio: 17.04.2024 05:40:02)

Podlinkuj wpis:

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.